Forum do pogadania

Ogólnotematycze forum dla każdego

Nie jesteÅ› zalogowany.

• Index
  •  » Sport
  •  » Urban: Gargula? Pewnie, ze go chce

#1 2008-05-27 17:00:10

admin
Admin

Urban: Gargula? Pewnie, ze go chce

Niewykluczone, ze Legia bedzie musiala szukac nowego rozgrywajacego. Roger, swiezo upieczony reprezentant Polski, moze w letnim okienku transferowym opuscic zespol. Jego nastepca moze byc lukasz Gargula z GKSu Belchatow.

http://ekstraklasa.net/news.php?id=10858

#2 2008-05-27 17:00:10

admin
Admin

Re: Urban: Gargula? Pewnie, ze go chce

Zobacz:

Obchodzil wiec cala okolice nad Jordanem i glosil chrzest nawrocenia dla odpuszczenia grzechow (lk 3, 3). Oto nowe haslo na okres wyczekiwania przyjscia Pana. swiat mysli tylko o zakupach, podarkach, wywczasach, uzywaniu i zewnetrznych blyskotkach! Lecz same uroczystosci swiateczne, czy podarki gwiazdkowe nie stanowia istoty tego swieta - wazny jest jego duch! Jezeli tego ducha miec bedziemy, to sam przyjdzie swiateczny nastroj. Bez niego zas najpiekniejsze nawet podarki nie moga przyniesc zadowolenia. Droga do zyskania tego ducha jest chrzest nawrocenia dla odpuszczenie grzechow. Mam tu na mysli spowiedz sw. i drobne ofiary pokutne. Niech cie nie trwozy przygotowanie sie do dobrej spowiedzi. A jesli cie wina ciezka przygniata, to z tym wieksza ufnoscia biegnij do zastepcy Tego, ktory jako swoj program zapowiedzial. Nie przyszedlem powolac sprawiedliwych, ale grzesznikow (Mk 2, 17). Pamietaj takze na znane powszechnie zdanie: Co niewiele kosztuje, niewiele jest warte. Zadaj wiec sobie nieco trudu dla swieta Bozego Narodzenia - lub powiem lepiej: dla Dzieciatka Jezus. Podejmij drobne umartwienia, jakas ofiare, cos, co by cie kosztowalo. Badz przekonany, ze swiadomosc poniesionej ofiary podniesie i poglebi twoja radosc swiateczna i podwoi laski Bozej Dzieciny. Wszystko dla Chrystusa, o ktorym mowi Apostol tak znaczaco: Chrystus raz jeden byl ofiarowany dla zgladzenia grzechow wielu, drugi raz ukaze sie nie w zwiazku z grzechem, lecz dla zbawienia tych, ktorzy Go oczekuja (Hbr 9, 28).

http://msza.net/m/i/rozmyslania-24.html

• Index
  •  » Sport
  •  » Urban: Gargula? Pewnie, ze go chce

Stopka forum