Ogólnotematycze forum dla każdego
Nie jesteÅ› zalogowany.
Z powodu bolu glowy Adam Malysz nie wezmie udzialu w piatkowych treningach i kwalifikacjach do pierwszego konkursu Pucharu swiata w skokach narciarskich w Val di Fiemme - poinformowal oficjalny serwis internetowy Polskiego Zwiazku Narciarskiego.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,4829915.html
| » PuBapki internetowych aukcji W internetowych aukcjach jak dotd braBam udziaB zaledwie kilka razy, wic jestem raczej laikiem. Moje do[wiadczenia byBy na ogóB udane: udzieliBy mi si emocje licytacji i zwycistwa, a wikszo[ kupionych przeze mnie rzeczy przybyBa szybko i w dobrym stanie. | » Personalizacja ustawieD kalendarza Windows Jak ju| przekonali[my si w poprzednich poradnikach, korzystanie z Kalendarza usBugi Windows Live jest bardzo intuicyjne. Poza przegldaniem kolejnych dni roku, mo|emy planowa wydarzenia czy te| zadania do wykonania. Tak przygotowanymi informacjami w prosty sposób mo|emy podzieli si ze znajomymi czy rodzin. Jednak|e dla poprawienia sposobu obsBugi kalendarza, warto dostosowa jego ustawienia. Przyjrzyjmy si zatem jakie mo|liwo[ci konfiguracyjne udostpniB Microsoft w omawianej usBudze. |